streda 22. decembra 2010

Gymko cup dievčat 2010

Futbal je mnohými považovaný za výlučne mužský šport. Aj na našej škole je však mnoho dievčat, ktoré vedia poriadne kopnúť do lopty. Všetkým nám to dokázali 3. decembra počas 4. ročníka tradičného futbalového turnaja – Gymko cupu dievčat.

Do súbojov o celkové víťazstvo sa zapojilo dohromady 12 tímov zložených zo žiačok 4-ročného i vyšších ročníkov 8-ročného štúdia. Prvé dve kolá sa hrali vylučovacím systémom. Mnohé hráčky zdolaných tímov opúšťali telocvičňu so zvesenými hlavami, čo však len umocňovalo radosť víťazných družstiev. Napriek tomu, že dievčatá sa o futbal intenzívne nezaujímajú, pravidlá im neboli cudzie a mnohokrát sa snažili poopraviť verdikt rozhodcov, ktorými boli M. Rosoľanka, J. Holovka, M. Štofík a P. Bocko. Po niekoľkých zaujímavých zápasoch ostali neporazené len tri tímy – VII. SEPTIMA, VIII. OKTÁVA a IV.C. Víťazom sa po relatívne jednoznačnom priebehu finále stali hráčky VII. SEPTIMY v zložení: D. Pavliková, M. Kepičová, J. Holotová, K. Paulíková, E. Halaburková a L. Gabaľová. Druhé miesto obsadila IV.C, s pomyselnými bronzovými medailami sa museli uspokojiť žiačky VIII. OKTÁVY. Najlepšou strelkyňou sa so šiestimi gólmi stala Denisa Pavlíková (VII. SEPTIMA) a najlepšou hráčkou Mária Kepičová (IV.C). Za úspešnú organizáciu ďakujeme Matúšovi Rosoľankovi.

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára