piatok 14. januára 2011

Školské súťaže

Dňa 3. 11. 2010 sa konalo školské kolo Olympiády zo slovenského jazyka v kategórii C, na prvom mieste skončil Martin Rusnák (IV. KVARTA), ktorý našu školu reprezentoval aj na okresnom kole, kde získal 3. miesto.

Dňa 1.12.2010 sa konalo školské kolo OSJ v kategóriách A a B .V kategórii A sa na prvom mieste umiestnila Daniela Hrehová (3.B) , v kategórii B zvíťazil Jakub Gábor (2.C), obaja nás budú reprezentovať na krajskom kole tejto olympiády.

9.12.2010 sa konalo školské kolo olympiády z anglického jazyka v kategórii I A zvíťazil Jozef Šimko (I. PRÍMA) , ktorý obsadil 5. miesto na okresnom kole. V kategórii I B zvíťazila Katarína Hulíková (IV. KVARTA) a na okresnom kole skončila 2.

V kategórii II A v školskom kole zvíťazila Zuzana Ontkovičová (2.B) na obvodnom kole obsadila 5. miesto.V kategórii II B zvíťazil Tomáš Morochovič (VII. SEPTIMA) a vybojoval 3. miesto na obvodnom kole.A v kategórii II C zvíťazila Zuzana Hrivňáková (VIII. OKTÁVA) ,ktorá zvíťazila aj na obvodnom kole.

16.12.2010 sa konalo školské kolo Olympiády ľudských práv na prvom mieste skončila Viktória Labancová ( VII. SEPTIMA) , postupuje na krajské kolo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára