štvrtok 27. októbra 2011

GYMKO CUP 2011 - CHLAPCI

Športové turnaje medzi triedami majú na gymnáziu dlhú tradíciu, ktorú sme nechceli porušiť ani tento rok. Na posledný septembrový deň bol preto naplánovaný jubilejný 10. ročník Gymko Cupu 2011 - futbalového turnaja pre žiakov našej školy.

Zahrali si na ňom takmer všetky triedy 4-ročného gymnázia a vyššieho stupňa 8-ročného gymnázia. Kto sa stal nakoniec víťazom?

Priestory telocvične ZŠ na Ul. 1. mája sa ráno začali zapĺňať zvedavými hráčmi i divákmi. Veď takýto turnaj sa hrá len raz ročne! Po krátkom oboznámení sa s pravidlami a nástupe všetkých tímov sa krátko pred ôsmou hodinou začal úvodný zápas turnaja. Už od úvodu sa hral pekný, kombinačný futbal s minimom faulov. O poriadok na ihrisku sa starali štyria rozhodcovia - Martin Biľo, Pavol Holovka, Marcus Krivjančin a Erik Sedláček. Šestnásť tímov bolo žrebom rozdelených do ôsmich dvojíc, pričom z každej z nich sa ďalej prebojoval len víťazný tím. Každý zápas bol rozdelený na dva 5-minútové polčasy.

Po niekoľkých zápasoch ostali v pavúku neporazené len štyri tímy, ktoré sa stretli v semifinále. III.C zdolala II.D v pomere 2-0. Rovnakým výsledkom skončil zápas III.B a IV.B. Pomyselné bronzové medaily si v zápase zdolaných semifinalistov vybojovali hráči IV.B, ktorí II.D porazili až po dramatickom penaltovom rozstrele. V očakávanom finále bola od úvodu lepším tímom III.B, ktorá sa po prvom polčase dostala do dvojgólového vedenia. To v druhej polovici zápasu ešte navýšila a rovesníkov z III.C zdolala v pomere 5-1. Hráči tejto triedy (Dávid Buhaj, Daniel Dunaj, Jakub Holovka, Erik Sedláček, Patrik Štofík, Matúš Štofík) teda zaslúžene obhájili minuloročné prvenstvo na tomto turnaji. Najlepším strelcom turnaja sa stal so siedmimi gólmi Norbert Dzemjan zo IV.B.

FOTO VÍŤAZNÉHO TÍMU:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/299467_2079232225326_1380642002_31847421_1880065518_n.jpg

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára