piatok 9. decembra 2011

DOD 2011 - Úvodník

16. november sa stal významným dátumom súčasných dejín nášho gymnázia - spája sa s Dňom otvorených dverí. Áno, už tretí rok sa naša škola zmenila na miesto pretkané množstvom zaujímavých predstavení, vôňou špecialít z kuchýň jednotlivých vyučovacích predmetov a možno aj tajomstvami, doposiaľ známymi iba profesorom a poniektorým žiakom.
V tomto špeciálnom vydaní nášho časopisu nájdete to, čo ste možno nestihli vidieť na vlastné oči, prípadne si oživíte pekné spomienky. Možno sa nájdete na fotografiách zachytávajúcich vaše pózy. A keď si dáte tú námahu a prečítať aj sprievodné texty, môžete doma hrdo ukázať rodičom svoje meno v školskom časopise, čo bude pre vás aj pre nich jasným dôkazom, že čas strávený v škole nemusí byť len plný naháňania sa za vedomosťami, ale možno sa tu stretnúť aj so skutočne zaujímavými a príťažlivo podanými praktickými aj teoretickými ukážkami zo "života" jednotlivých predmetov , dokonca v mnohých prípadoch aj celkom dobre zabaviť

Naša redakčná rada dúfa, že týmto "špeciálom" sa na chvíľu prenesiete v čase a s úsmevom i dobrým pocitom prežijete ešte raz náš znovu vydarený a dosiaľ podľa mnohých najlepší DOD, ktorý bol takým úspešným vďaka našim profesorom, ale aj aj vďaka mnohým z vás.

Alžbeta Hišemová

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára