utorok 31. januára 2012

Gymkovízia

Komerčné televízie prichádzajú každý deň s rôznymi typmi talentových šou a Žiacka školská rada pri Gymnáziu v Snine zorganizovala prvú súťaž piesní v jazykoch, ktoré sa vyučujú v našom gymnáziu. Gymkovízia bola uvedená na Vianočnom benefičnom programe, ktorý sa konal 16. decembra 2011. Mohli vypočuť šesť piesní v podaní mladých gymnazistiek v anglickom, nemeckom, francúzskom, ruskom, španielskom i slovenskom jazyku. Mnohí z nás ani len netušili o talentoch, ktoré sa nám práve vďaka tejto súťaži mali možnosť predviesť.

Súťažné piesne neskôr niekoľkokrát odzneli počas prestávok aj v školskom rozhlase a študenti si mohli zvoliť víťazný song prostredníctvom hlasovania. Toho ste sa mohli zúčastniť tak, že ste v relax-zóne našli hlasovací lístok, ten ste vyplnili a vhodili do škatuľky ŽŠR. A tak sme krúžkovali, krúžkovali, až sme si vykrúžkovali pesničku, ktorá najväčšmi zaujala.
Meno víťazného interpreta bolo ešte pred začatím Vianočných prázdnin oznámené na veľkej prestávke v školskom rozhlase. Najobľúbenejšou piesňou sa stala úvodná pieseň k ruskému filmu Kniha Masterov Doroga v podaní Miroslavy Tančákovej z I. B.
Keďže usporiadateľov počet odovzdaných hlasovacích lístkov nielen milo prekvapil, ale určite aj potešil, jeden vyžrebovaný hlasujúci sa mohol tešiť z malej, ale milej odmeny. Sme veľmi zvedaví na odozvu na túto súťaž, preto sme pre vás pripravili anketu. Tá dopadla takto.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára