utorok 30. októbra 2012

Katarína Hunčárová - doplnené

Polica plná zlatých pohárov , medailí ako vo sne . Takouto dekoráciou svojej izby sa môže pochváliť žiačka VIII.OKTÁVY Katarína Hunčárová.

Mladá šermiarka začínala športovú kariéru už vo svojich 12.rokoch. Dlhoročná drina priniesla svoje ovocie. Minuloročný úspech na Majstrovstvách  Slovenska (1. miesto - kategória juniorky a seniorky), na Majstrovstvách Európy v šerme ( 14. miesto) a na Majstrovstvách sveta (33. miesto) presvedčil mnohých ľudí o tom, že Katka má naozaj talent a zaslúži si pozornosť.

Sezóna v šerme začína v septembri - tak ako školský rok .Katka to nepodcenila a už v letných mesiacoch sa zúčastnila dvoch šermiarskych sústredení v  Maďarsku a na Ukrajine. Tie jej pomohli nabrať po letnom oddychu kondíciu a s veľkým nasadením začala novú sezónu . Na Poľskom pohári v októbri skončila  piata z deväťdeviatich siedmich súťažiacich  a chce získať ďalšie skvelé umiestnenia, aby dosiahla potrebný počet bodov, ktoré jej pomôžu znovu postúpiť na Majstrovstvá Európy aj na Majstrovstvá sveta v šerme.

Najnovším Katkiným úspechom je oficiálne vyhlasovanie  reprezentantov Slovenska v šerme, na ktoré dostala Sninčanka pozvanie a veru neodišla naprázdno. Hoci precestovala mnoho kútov Európy a stretla sa s rôznymi súperkami, najväčšia skúška našu reprezentantku ešte len čaká. Katka je totiž v maturitnom ročníku.
Držíme palce, prajeme šťastnú ruku pri zelenom stole a veľa ďalších športových úspechov.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára