štvrtok 20. januára 2011

Ahojte!

Prvé číslo GO! sme vonku púšťali v napätom očakávaní, ako ho prijmete. Našťastie sa predávalo tak dobre, že sme museli spraviť dotlač a verím, že som nebola jediná z redakcie, koho zasypávali otázkami (Čau, Adi!), kedy vyjde nové číslo.

Naivne som odpovedala, že po vianočných prázdninách už určite bude. Ale všetci vieme, ako to cez vianočné prázdniny chodí. Pre všetkých to bolo príjemné voľno, ktoré ešte viac spríjemňovali Vianoce a oslavy nového roka. Som si istá, že ľudí, ktorí by robili niečo iné, než leňošili, sa veľa nenájde. Hlavne medzi maturantmi, pre ktorých boli tieto prázdniny posledným voľnom pred obávanou maturitou, kedy si ešte mohli dovoliť poflakovať sa.

A možno aj preto sme na časopis počas prázdnin nemysleli o nič viac ako na školu, a preto vám, milí spolužiaci, profesori a ktokoľvek už ste, druhé číslo prinášame teraz.

Predaju prvého čísla veľmi pomohol Deň otvorených dverí, kedy ste si časopis nekúpili len vy, študenti, ale aj vaši rodičia či kamaráti. Preto DOD venujeme čo najviac priestoru – aby sme si na neho zaspomínali a priblížili ho spolužiakom, ktorí nemali čas alebo chuť zúčastniť sa.

Okrem zlepšenia – verím tomu, že nejaké nastalo – oproti minulému číslu odteraz v každom čísle GO! nájdete aj stránku ŽŠR, kde vás budú jej členovia informovať o svojich aktivitách.

Verím, že aj v tomto čísle si nájdete články, ktoré vás zaujmú, a opäť mňa a mojich spoluredaktorov budete bombardovať otázkami, kedy vyjde nové číslo!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára