streda 20. októbra 2010

Ďalší ročník tradičného Gymko CUPu

Prvý októbrový deň bol pre mnohých gymnazistov neobyčajný. V priestoroch telocvične Základnej školy na Ul. 1. mája sa totiž konal ďalší ročník nášho tradičného futbalového turnaja – Gymko Cupu. Turnaja sa zúčastnilo presne 15 tímov, avšak iba jeden mohol zvíťaziť. Kto nakoniec vyhral?

Po krátkom oboznámení sa s pravidlami súťaže začal krátko pred ôsmou hodinou úvodný zápas medzi Sextou a Oktávou. Počas celého priebehu turnaja sa hral kombinačný futbal s minimom faulov. Na disciplínu dohliadal rozhodcovský trojlístok v zložení Viktor Diňa, Jakub Holovka a Tomáš Morochovič. Očakávania boli vysoké - každá trieda chcela byť najlepšia, ale už po úvodných zápasoch sa ukázalo, ktoré tímy možno radiť medzi favoritov. Viacerí hráči predvádzali pekný futbal, ktorým si zaslúžili potlesk početného publika zloženého z gymnazistov, no aj žiakov hostiteľskej základnej školy. Zatiaľ čo niektorí po zbabranom zápase opúšťali telocvičňu so zvesenou hlavou, iní sa sústredili na ďalšie kolá.

Pozornosť všetkých sa sústredila najmä na finále medzi dvoma béčkami – druhou a štvrtou. Čakala sa dráma, avšak hráči II.B úplne ovládli hru a nastrieľali svojím starším súperom päť gólov. Tí boli schopní odpovedať len jediným presným zásahom. Spoznali sme tak zaslúženého víťaza tohtoročného Gymko Cupu. Putovnú trofej zdvihli nad hlavu žiaci II.B, menovite: Jakub Holovka, Matúš Štofik, Patrik Štofík, Daniel Dunaj, Peter Urban, Lukáš Lipovský a Dávid Buhaj. Najlepším hráčom turnaja bol vyhlásený Jakub Holovka. Najviac gólov sa podarilo streliť Matúšovi Štofikovi (obaja II.B).

Výsledná tabuľka:
1. miesto: II. B
2. miesto: IV. B
3. miesto: III. A

Veľké poďakovanie v mene všetkých zúčastnených patrí Matúšovi Rosoľankovi, ktorý turnaj s pomocou našich telocvikárov bezchybne zorganizoval. Tešíme sa na ďalší ročník!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára