utorok 25. januára 2011

Jazykový pobyt v Anglicku

Konečne! Je 23.10.2010 ráno 4:30 a ja odchádzam s veľkým kufrom a malou dušičkou k autobusu, aby som mohla vycestovať do Anglicka - Hastingsu na jazykový pobyt.

Cesta bola dlhá a únavná, ale stálo to zato. Keď sme docestovali na miesto, uvideli sme krásne mesto, veľa turistov, more a kamenistú pláž. Boli sme zaradeni do rodín a musím povedať, starali sa o nás ukážkovo celý týždeň.

Každé ráno sme odchádzali známym žltým autobusom do školy, kde sme sa učili v angličtine, a potom nás čakal bohatý program. Boli sme sa pozrieť na Hever castle and gardens, Hastings castle, Seven sisters a na výstavu Bentley cars. Su to zážitky, na ktoré určite nezabudnem a budem na to spomínať dlho. No pre mňa (asi ako pre všetky dievčatá) bola naj... streda! To sme išli na nákupy. Nezabudnem na výklady obchodov, na ktorých svietilo SALE ( ešte že to už ani netreba prekladať}. Hneď sme sa tam "zašili" a "prevetrali" peňaženky. Posledný deň nášho pobytu sme navštívili Londýn. Vau... bolo to úžasné - Big Ben, London eye, Buckingham palace, kde sme videli aj výmenu stráže. Potom nasledoval park s prítulnými veveričkami, čínska štvrť, múzeum a nezabudnuteľná plavba po Temži.

Bol to krásny týždeň plný krásnych zážitkov. Už sa teším o rok...

Frederika Kucerová I.D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára