piatok 15. apríla 2011

Deň učiteľov

28. marec je každoročne venovaný našim pedagógom na vyjadrenie vďaky za to, že do nás, študentov, vkladajú nádeje a snažia sa nás, mnohokrát aj proti našej vôli, čosi naučiť.

My na našom gymnáziu sme tento sviatok oslavovali trochu oneskorene 1. apríla tým, že ŽŠR pripravila koncert venovaný našim učiteľom, ale, samozrejme, aj nám, študentom.


Hlavným motívom celého predstavenia bola paródia na momentálne dosť sledovanú "Superstár". Účinkujúci stvárnili všetkých televíznych "hrdinov" a vsunuli do programu všetko, čo k tomu patrí (nechýbali ani známe reklamy).

Predstavením nás sprevádzali v úlohe moderátorov Matúš Mackanič a ..................... Vtipní a nekompromisní porotcovia zahrali svoju úlohu dokonale, mnohokrát rozosmiali nás a dúfame, že aj učiteľov. Nádejní speváci sa striedali ako "na páse" a zavŕšením bola ďakovná báseň venovaná našim pedagógom, po ktorej každý z nich dostal od nás ako znak vďaky kvet.

Celý koncert bol celkom vydareným dielkom, určeným najmä na pobavenie a spríjemnenie tohto sviatočného dňa. Dúfame, že sa takto stretneme aj o rok a zasmejeme na vychytených hláškach našich spolužiakov.

Alexandra Gnipová, Barbora Piptová

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára